Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

FCSB scapă cu bine din infernul de la Split

FCSB, vicecampioana Romaniei la fotbal, are sanse mari sa ajung in play-off-ul Europa League, dupa ce joi seara, in prima mansa din turul III preliminar, trupa antrenata de Nicolae Dica a obtinut un 0-0 pe terenul formatiei croate Hajduk Split.

Dornica sa-si valorifice avantajul terenului propriu, Hajduk s-a aruncat din start peste adversara, iar croatii au irosit cateva ocazii uriase.

Romanii s-au aparat eroic si au scapat cu fata curata, ulterior presiunea croatilor diminuandu-se. 

Dupa jumatatea primei reprize, din cauza starii execrabile a suprafetei de joc, disputa s-a transformat intr-una de lupte, cu avantaj pentru gazde.

Totusi, FCSB s-a aparat inteligent, iar pe final chiar putea sa dea lovitura, daca goalkeeperul advers nu intervenea in extremis la un sut al lui Morutan din unghi.

Hajduk – FCSB s-a terminat 0-0, iar calificarea se decide la Bucuresti, joia viitoare. In ciuda rezultatului pozitiv de joi, trupa antrenata de Nicolae Dica nu trebuie sa se imbete cu apa rece.

Hajduk ramane o echipa razboinica extrem de periculoasa gata sa se lupte pana la ultima picatura de energie pentru o calificare uriasa in play-off.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv