Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUCUREȘTI: CGMB a respins propunerea Gabrielei Firea de decontare a carburanților / BRUXELLES: Iohannis consideră “îngrijorătoare” OUG 92 / “A fost sesizat Avocatul Poporului, aștept evoluțiile viitoare” /JUSTIȚIE: Șeful statului are rezerve în numirea Adinei Florea șefă la DNA / „Are aviz negativ de la CSM” / “Am solicitat să verifice legalitatea acestei propuneri”

 

Breaking News:
 

FCSB scapă cu bine din infernul de la Split

FCSB, vicecampioana Romaniei la fotbal, are sanse mari sa ajung in play-off-ul Europa League, dupa ce joi seara, in prima mansa din turul III preliminar, trupa antrenata de Nicolae Dica a obtinut un 0-0 pe terenul formatiei croate Hajduk Split.

Dornica sa-si valorifice avantajul terenului propriu, Hajduk s-a aruncat din start peste adversara, iar croatii au irosit cateva ocazii uriase.

Romanii s-au aparat eroic si au scapat cu fata curata, ulterior presiunea croatilor diminuandu-se. 

Dupa jumatatea primei reprize, din cauza starii execrabile a suprafetei de joc, disputa s-a transformat intr-una de lupte, cu avantaj pentru gazde.

Totusi, FCSB s-a aparat inteligent, iar pe final chiar putea sa dea lovitura, daca goalkeeperul advers nu intervenea in extremis la un sut al lui Morutan din unghi.

Hajduk – FCSB s-a terminat 0-0, iar calificarea se decide la Bucuresti, joia viitoare. In ciuda rezultatului pozitiv de joi, trupa antrenata de Nicolae Dica nu trebuie sa se imbete cu apa rece.

Hajduk ramane o echipa razboinica extrem de periculoasa gata sa se lupte pana la ultima picatura de energie pentru o calificare uriasa in play-off.