Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FCSB se împiedică de Dinamo și CFR Cluj rămâne lider

Duminică seara, în cel mai așteptat meci din etapa a 15-a a Ligii I la fotbal, Dinamo și FCSB au încheiat la egalitate, 1-1.

Trupa antrenată de Nicolae Dică avea nevoie de trei puncte pentru a profita de pasul greșit făcut de CFR Cluj și a reveni pe primul loc în Liga I.

Însă vicecampioana României a început prost meciul de pe plaja de pe Național Arena, suprafața de joc aducând aminte de celebrul duel cu Danemarca din urmă cu 15 ani și jumătate.

Dinamoviștii au ratat 2-3 ocazii uriașe înainte ca Salomao să deschidă scorul în minutul 40, din penalty.

Momentul decisiv al meciului s-a produs în minutul 42. Dan Nistor a părăsit terenul, accidentat, iar Dinamo și-a pierdut strălucirea în repriza a doua, nereușind să se mai ridice la nivelul din primul act, chiar dacă a avut om în plus încă din minutul 52, după eliminarea lui Gnohere.

De altfel, atacantul francez a avut o seară extrem de proastă. Pe lângă cartonașul roșu încasat a și ratat un penalty în minutul 48, penalty transformat, în cele din urmă, în gol, de Florin Tănase, care a valorificat balonul respins de Penedo.

În ultima jumătate de oră duelul s-a transformat mai mult într-o luptă surdă, jocul ambelor echipe fiind afectat de suprafața de joc care s-a prezentat într-un mod deplorabil.

FCSB pierde primele puncte după două victorii la rând și rămâne la două puncte în urma liderului CFR Cluj, dar are, de asemenea, două puncte peste CS Universitatea Craiova și Viitorul Constanța.

Dinamo se apropie la trei puncte de ultimul loc ce asigură calificarea în play-off, dar misiunea ‘câinilor’ rămâne în continuare una extrem de dificilă.

Duminică trebuia să se joace și meciul dintre AFC Hermannstadt și FC Botoșani, dar partida a fost reprogramată pentru luni din cauza ceții.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv