Neamțul Sebastian Vettel, liderul clasamentului general, va pleca duminică din pole-position în Grand Prix-ul Ungariei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Deși au avut probleme la primele antrenamente, piloții de la Ferrari și-au reglat ritmul pe parcurs și au făcut senzație în calificări, Vettel reușind chiar să corecteze recordul de circuit de la Hungaroring.

Neamțul va fi urmat pe grila de start de coechipierul său, finlandezul Kimi Raikkonen, în timp ce piloții de la Mercedes, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton, abia au prins locurile 3 și 4.

Încântat de mașina pusă la dispoziție de echipa sa, Vettel speră să dea lovitura duminică în Ungaria și să recupereze punctele pierdute la ultimele patru etape când a prins doar o singură dată podiumul.

Bătălia pentru titlul mondial este însă departe de a se fi încheiat. Hamilton a ajuns la un singur punct în spatele lui Vettel și așteaptă pașii greșiți ai neamțului, în timp ce Bottas, Daniel Ricciardo, Raikkonen și Max Verstappen caută și ei să pună cât mai multe probleme.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.