Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FORMULA 1: Lewis Hamilton a câştigat Grand Prix-ul şi revine în lupta pentru titlu

Britanicul Lewis Hamilton a câştigat, duminică seara, Grand Prix-ul de Formula 1 al SUA, cursă disputată în Austin, Texas, pe “Circuit of the Americas”.

hamilton

Plecat din pole-position, Hamilton, un specialist al Grand Prix-ului SUA, a controlat cursa până la final şi a întrerupt, practic, seria incredibilă a colegului său, Nico Rosberg, care câştigase patru dintre ultimele cinci etape ale Campionatului Mondial de Formula 1.

De altfel, Hamilton şi Rosberg au dominat clar Grand Prix-ul, echipierii Mercedes încheind cursa pe primele două locuri, cu un avans de aproape o jumătate de minut faţă de australianul Daniel Ricciardo, de la Red Bull Racing, singurul pilot care a reuşit să ţină pasul, cât de cât, cu liderii cursei.

Succesul lui Hamilton face ca lupta pentru titlul de campion mondial să se relanseze, britanicul apropiindu-se la 26 de puncte de colegul său, Nico Rosberg, cu trei etape înainte de finalul Campionatului Mondial.

Britanicul nu are timp să sărbătorească succesul din Texas în condiţiile în care pe 30 octombrie piloţii de Formula 1 îşi vor măsura din nou forţele în Mexic, pe Autodromo Hermano Rodriguez, din Mexico City.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv