Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FORMULA 1: Vettel câștigă în Marea Britanie. Mercedes, doar un succes în ultimele cinci etape

Pilotul german Sebastian Vettel, de la Ferrari, a câștigat duminică Grand Prix-ul de Formula 1 al Marii Britanii.

Deși Lewis Hamilton, de la Mercedes, campionul mondial en-titre, a plecat din pole-position, Vettel a zburdat pe traseu și a câștigat războiul tactic cu Hamilton, având avantajul că finlandezul Kimi Raikkonen, colegul său de la Ferrari, a reușit să-i încurce serios pe cei doi piloți de la Mercedes.

Succesul obținut de Vettel în fața lui Hamilton confirmă sezonul slab înregistrat de gruparea Mercedes care a obținut doar o victorie în ultimele cinci curse.

Acest lucru se poate observa și din clasamentele generale. La piloți, Vettel are acum opt puncte avans față de Hamilton, 171-163, în timp ce Raikkonen îl ține la mare distanță pe Valtteri Bottas, locotenentul britanicului.

La constructori, Ferrari are 20 de puncte avans față de Mercedes, piloții grupării italiene obținând până acum 12 clasări pe podium, în total, din 20 de posibilități.

Totuși, diferențele încă nu sunt insurmontabile, iar toată lumea știe că Lewis Hamilton se simte mai bine în a doua jumătate a sezonului, fiind un specialist al curselor disputate mai ales în Asia.

Până atunci însă, peste două săptămâni, la Hockenheim, în Germania, piloții se vor înfrunta în Grand Prix-ul Germaniei, a patra cursă consecutivă programată în Europa.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv