Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Fostul internaţional englez Ugo Ehiogu a murit la doar 44 de ani

O nouă moarte fulgerătoare zguduie lumea fotbalului, fostul internaţional englez Ugo Ehiogu încetând din viaţă la numai 44 de ani.

Ehiogu, fost fundaş central la Aston Villa, Middlesbrough sau Glasgow Rangers, a murit după ce a suferit un atac de cord la Centrul de pregătire al echipei Tottenham Hotspur.

Ehiogu s-a retras din activitatea de fotbalist în 2012, în 2013 a lucrat cu naţionala de tineret a Angliei, iar din 2014 a preluat echipa de tineret a lui Tottenham Hotspur, el fiind, practic, vinovatul pentru promovarea la prima echipă a actualelor vedete antrenate de Mauricio Pochettino.

Ehiogu a suferit un atac de cord în momentul în care conducea antrenamentul de joi după-amiaza. A intrat rapid pe mâna medicilor de la club şi a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat, încetând din viaţă după câteva ore.

Ehiogu a câştigat de trei ori Cupa Ligii Angliei, de două ori cu Aston Villa şi o dată cu Middlesbrough, şi a jucat de patru ori în naţionala Angliei, înscriind un gol împotriva Spaniei într-un amical disputat la Birmingham în 2001.

După retragerea din activitatea de fotbalist, Ehiogu s-a lansat şi în muzică deschizându-şi o casă de muzică intitulată Dirty Hit şi specializată în promovarea artiştilor Alternative rock, electropop, indie pop, indie rock şi folktronica.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv