Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Fostul internaţional englez Ugo Ehiogu a murit la doar 44 de ani

O nouă moarte fulgerătoare zguduie lumea fotbalului, fostul internaţional englez Ugo Ehiogu încetând din viaţă la numai 44 de ani.

Ehiogu, fost fundaş central la Aston Villa, Middlesbrough sau Glasgow Rangers, a murit după ce a suferit un atac de cord la Centrul de pregătire al echipei Tottenham Hotspur.

Ehiogu s-a retras din activitatea de fotbalist în 2012, în 2013 a lucrat cu naţionala de tineret a Angliei, iar din 2014 a preluat echipa de tineret a lui Tottenham Hotspur, el fiind, practic, vinovatul pentru promovarea la prima echipă a actualelor vedete antrenate de Mauricio Pochettino.

Ehiogu a suferit un atac de cord în momentul în care conducea antrenamentul de joi după-amiaza. A intrat rapid pe mâna medicilor de la club şi a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat, încetând din viaţă după câteva ore.

Ehiogu a câştigat de trei ori Cupa Ligii Angliei, de două ori cu Aston Villa şi o dată cu Middlesbrough, şi a jucat de patru ori în naţionala Angliei, înscriind un gol împotriva Spaniei într-un amical disputat la Birmingham în 2001.

După retragerea din activitatea de fotbalist, Ehiogu s-a lansat şi în muzică deschizându-şi o casă de muzică intitulată Dirty Hit şi specializată în promovarea artiştilor Alternative rock, electropop, indie pop, indie rock şi folktronica.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.