Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Alibec își bate fosta echipă și o duce pe FCSB în fruntea Ligii I

FCSB a devenit noul lider al Ligii I, după ce vicecampioana națională en-titre s-a impus, cu 3-0, în derbiul cu Astra Giurgiu din etapa a patra a play-off-ului.

Eroul meciului a fost nimeni altul decât Denis Alibec, fotbalist adus de FCSB tocmai de la Astra, în contul unei sume uriașe de bani.

Atacantul gazdelor a reușit cele mai bune 23 de minute ale carierei sale și a rezolvat, practic, soarta partidei grație prestației dintre minutele 10 și 32.

Alibec a marcat primele două goluri ale lui FCSB și a pasat decisiv la reușita de 3-0 a lui Florin Tănase. Astra s-a zbătut mult, a avut posesia, profitând și de pasul în spate făcut de FCSB, a ratat câteva ocazii importante, dar în principal a plătit tribut faptului că se bazează pe un lot subțire, din punct de vedere numeric, și cu o medie de vârstă ridicată.

FCSB, grație acestui succes, trece pe primul loc în Liga I, depășind-o la golaveraj pe Viitorul Constanța, formație care a pierdut surprinzător acasă, scor 0-1, disputa cu CS Universitatea Craiova.

FCSB și Viitorul au cinci puncte avans față de CFR Cluj și șase față de CS Universitatea Craiova, astfel că lupta pentru titlu pare o afacere în doi, fin și naș, Gigi Becali și Gică Hagi.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv