Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: AS Monaco și Atletico Madrid, ultimele echipe calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League

AS Monaco și Atletico Madrid au devenit, miercuri seara, ultimele două formații calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

De departe revelația competiției, AS Monaco a revenit de la 3-5, rezultatul înregistrat în tur, cu Manchester City, și s-a calificat la numărul de goluri marcate în deplasare, reușind să se impună în manșa a doua cu 3-1.

Conștienți că trebuie să valorifice orice șansă avută pentru a emite pretenții la calificare, jucătorii lui AS Monaco s-au apropiat rar de poarta adversă, dar și când au făcut-o au lovit decisiv.

Astfel că în minutul 30, Monaco avea deja 2-0, rezultat care îi asigura calificarea în sferturi. Iar golurile au fost marcate de golgeterul-minune Mbappe, fotbalist care nu de mult abia a împlinit 18 ani, și de Fabinho, un brazilian de numai 23 de ani.

Mai mult, trebuie precizat că pasatorii decisivi, Bernardo Silva și Mendy, au fiecare câte 22 de ani. Așa ne dăm seama de valoarea jucătorilor cu care antrenorul Jardim a dat lovitura.

Într-o răbufnire de orgoliu, Leroy Sane (21 de ani) a redus din diferență pentru Manchester City și părea că englezii își netezesc drumul spre sferturile de finală.

Însă minunea a durat doar 6 minute, pentru că Bakayoko (22 de ani) a înscris golul calificării pentru Monaco, reușita sa venind în urma unei pase excelente date de Lemar (21 de ani).

Spre deosebire de meciul de la Monaco, partida de la Madrid, dintre Atletico și Bayer Leverkusen, a fost mult mai plictisitoare.

Învingătoare în tur, în deplasare, cu 4-2, Atletico a închis toate culoarele spre propria poartă, după modelul patentat de Simeone, astfel că returul din Spania s-a încheiat cu un rezultat alb, 0-0.

Astfel, cele opt echipe calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League sunt trei din Spania (FC Barcelona, Real Madrid și Atletico Madrid), două din Germania (Bayern Munchen și Borussia Dortmund) și câte una din Anglia (Leicester City), Franța (AS Monaco) și Italia (Juventus Torino).

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv