Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Astra Giurgiu, ca şi calificată în finala Cupei României

Astra Giurgiu este foarte aproape de calificarea în finala Cupei României la fotbal, după ce marţi seara s-a impus clar, scor 4-1, în disputa cu ACS Politehnica Timişoara din prima manşă a semifinalelor.

sursa foto telegrafonline.ro

Disputată sub semnul arbitrajului slab al centralului Adrian Comănescu, cel care a acordat gratuit două penaltiuri gazdelor şi a omis acordarea a altor două penaltiuri clare, partida de la Giurgiu a curs într-o singură direcţie, Astra fiind, de departe, echipa mai în formă.

Budescu, de două ori, Săpunaru şi Alexandru Ioniţă au punctat pentru gazde, însă Astra putea să mai înscrie de încă cel puţin patru ori, echipa din Giurgiu încheind partida cu 21 de şuturi spre poartă şi 14 şuturi pe poartă.

Popovici a înscris golul de onoare al oaspeţilor, iar ACS Politehnica Timişoara speră la un miracol în retur, chiar dacă Marius Şumudică, antrenorul Astrei, este ferm convins că echipa sa nu are cum să piardă la cel puţin trei goluri diferenţă partida din Banat.

Joi se joacă a două semifinală din Cupa României, CS Universitatea Craiova urmând să primească replica formaţiei FC Voluntari.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv