Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Atletico Madrid, vicecampioana Europei din 2014 şi 2016, eliminată din grupele UCL

Marţi seara s-au disputat primele opt meciuri din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

De departe cea mai mare surpriză o reprezintă eliminarea formaţiei Atletico Madrid, chiar dacă ibericii, vicecampioni europeni în 2014 şi 2016, au fost repartizaţi într-o grupă de foc alături de Chelsea Londra şi AS Roma.

Oamenii lui Diego Simeone au plătit scump cele două egaluri incredibile cu Qarabag Agdam, 1-1 acasă şi 0-0 în deplasare.

Astfel Atletico a ajuns în ultima etapă în situaţia de a avea nevoie de o victorie la Londra, cu Chelsea, iar AS Roma să nu câştige acasă cu Qarabag Agdam, scenariu extrem de greu de realizat.

Lucrurile s-au liniştit definitiv în minutul 54, când Perrotti a deschis scorul pentru Roma, chiar dacă două minute mai târziu Saul Niguez deschidea scorul pentru Atletico la Londra.

În cele din urmă, Roma s-a impus împotriva lui Qarabag Agdam, 1-0, iar Atletico a obţinut doar un 1-1 la Londra, Chelsea punctând graţie autogolului lui Stefan Savic.

Astfel că Roma a câştigat Grupa C, graţie rezultatelor din meciurile directe cu Chelsea (3-0 şi 3-3), iar Atletico Madrid merge în 16-imile de finală ale Europa League.

Mult mai liniştită a fost situaţia în Grupa D, deşi Juventus Torino şi Sporting Lisabona se băteau de la distanţă pentru locul al doilea.

FC Barcelona şi-a respectat blazonul şi a trecut de Sporting, scor 2-0, năruind orice speranţă a portughezilor. Iar Juventus şi-a făcut datoria şi a câştigat cu acelaşi scor în Grecia, împotriva lui Olympiakos Pireu.

În Grupa A, Manchester United a trăit periculos, ŢSKA Moscova reuşind să deschidă scorul pe Old Trafford, prin Vitinho. Totuşi, englezii au întors rezultatul în trei minute, s-au impus cu 2-1 şi în merg în optimi de pe locul 1.

FC Basel obţine o calificare en-fanfare, elveţienii impunându-se nesperat de clar, 2-0, pe terenul formaţiei Benfica Lisabona.

Paris Saint Germain a câştigat Grupa B, în ciuda înfrângerii suferite cu 1-3 pe terenul formaţiei Bayern Munchen. Parizienii câştigaseră în tur cu 3-0, astfel că au avut avantajul meciurilor directe.

Alături de Atletico Madrid, Sporting Lisabona şi ŢSKA Moscova, în 16-imile de finală ale Europa League merge şi Celtic Glasgow, deşi scoţienii au pierdut acasă, cu Anderlecht Bruxelles, scor 0-1. Celtic se impusese în Belgia cu 3-0.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv