Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Barcelona revine de la 0-4 cu PSG şi scrie istorie, calificându-se în sferturile UCL

FC Barcelona s-a calificat, miercuri seara, în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după o victorie istorică, 6-1 cu Paris Saint Germain.

Francezii aveau un avantaj clar după meciul tur, 4-0, dar au început exagerat de temători confruntarea de pe Camp Nou şi Luis Suarez a lovit încă din minutul 3, când a profitat de o aglomerare în careul advers.

În prima repriză s-a jucat, practic, doar în jumătatea de teren a francezilor. Inevitabil a venit şi golul de 2-0, Kurzawa înscriind în propria poartă, în minutul 40, după o acţiune insistentă a lui Iniesta.

Messi a făcut 3-0 în minutul 55, transformând cu siguranţă un penalty obţinut de Neymar, însă oaspeţii au profitat din plin de intrarea lui Di Maria.

Argentinianul a adus un plus de viteză în atacul francezilor, iar Cavani a ajuns în sfârşit în situaţie de finalizare. Mai întâi, uruguaianul a lovit bara. Apoi, în minutul 62, Cavani nu a mai ratat ţinta marcând golul care părea să liniştească apele pe Camp Nou.

Însă finalul partidei a fost de povestit nepoţilor. Neymar a făcut 4-1 în minutul 88, transformând perfect o lovitură liberă de la circa 22 de metri.

Tot atacantul brazilian a reaprins speranţele pe Camp Nou cu un gol marcat în minutul 91. Apoi, la ultima fază a meciului, urcarea în atac a fundaşului de conjunctură Sergi Roberto avea să aducă supranumericul dorit de catalani. Sergi Roberto a valorificat o minge excelentă venită de la Neymar, eroul partidei, şi a punctat pentru 6-1, marcând golul care o califică pe Barcelona în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Catalanii reuşesc o răsturnare istorică de rezultat şi ajung între cele mai bune opt echipe ale Europei, alături de Borussia Dortmund, formaţie care a zdrobit-o pe Benfica Lisabona, 4-0, după 0-1 în tur.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv