Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: Campioana a debutat cu dreptul în noul sezon

Prima etapă a noului sezon din Liga I la fotbal s-a încheiat luni seara, unul dintre ultimele meciuri având-o în prim plan pe Viitorul Constanța, campioana națională en-titre.

Trupa antrenată de Gheorghe Hagi și-a revenit din punct de vedere moral, după ce a pierdut, oarecum surprinzător, meciul cu FC Voluntari din Supercupa României.

Viitorul a făcut spectacol în confruntarea cu Gaz Metan Mediaș, formație pe care a învins-o cu 3-0, la capătul unui meci în care au punctat Chițu, Ganea și Țucudean.

Diferența de scor putea fi și mai mare, gazdele ratând încă cel puțin trei ocazii uriașe.

În schimb, campioana transferurilor din această vară, CFR Cluj, a dezamăgit în confruntarea cu FC Botoșani din deplasare. Ardelenii au demonstrat că suferă la capitolul omogenitate și au bifat un 1-1 chinuit în Moldova, la capătul unui meci în care adversarii au avut posesia și cam de trei ori mai multe șuturi pe poartă sau spre poartă.

Însă cei de la CFR Cluj se plâng că jocul s-a rupt în minutul 72, când Omrani a fost eliminat, pentru simulare, după o fază în care mai degrabă ar fi trebuit să se acorde penalty în favoarea oaspeților.

Incidentul s-a produs la 1-1, golurile venind în prima jumătate de oră a meciului, marcatori Burcă, respectiv Hoban.

Dinamo, Viitorul Constanța și CS Universitatea Craiova domină clasamentul Ligii I, după prima etapă, însă meciurile jucate până acum ne arată că am putea asista la un sezon mai echilibrat decât se așteptau mulți.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv