Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj – CS Universitatea Craiova 0-3. Oltenii îi scot pe ardeleni din lupta pentru titlu

CFR Cluj iese definitiv din lupta pentru titlul de campioană a Ligii I, după ce, duminică seara, a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri din istorie.

Ardelenii au cedat clar, scor 0-3, în confruntarea cu CS Universitatea Craiova, de pe teren propriu, la capătul unui meci în care Andrei Ivan, marea speranţă a oltenilor, a făcut ce a vrut cu defensiva adversă.

Ivan a reuşit o dublă, iar Zlatinski şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. CS Universitatea Craiova s-a apropiat la două puncte de podium şi speră să dea lovitura pe finalul sezonului.

Doar trei echipe mai au şanse matematice să câştige titlul, dar decisiv este derbiul de luni seara, dintre Dinamo şi FCSB. Dacă trupa lui Cosmin Contra se impune, lupta devine cu adevărat infernală.

Dacă FCSB dă lovitura, practic formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu mai are cum să piardă titlul.

Şi la retrogradare situaţia devine clară, după ce FC Voluntari s-a impus, cu 3-1, pe terenul formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Indiferent de rezultatul meciului dintre ACS Politehnica Timişoara şi FC Botoşani, de luni seara, aproape sigur ASA Târgu Mureş va retrograda, iar a doua picată urmează a se decide între Pandurii şi Concordia Chiajna. Din acest trio, formaţia mai norocoasă va merge la baraj.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv