Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj este noua campioană a României la fotbal

CFR Cluj a câștigat duminică seara, pentru a patra oară în ultimul deceniu, titlul de campioană a României la fotbal.

Formația ardeleană s-a impus, cu 1-0, în confruntarea cu Viitorul Constanța, de pe teren propriu, și a încheiat pe locul 1 Liga I, având un punct avans față de principala contracandidată, FCSB.

Ardelenii erau obligați să bifeze victoria în meciul cu Viitorul Constanța, pentru a fi siguri de obținerea titlului, iar războinicii lui Dan Petrescu au alergat până la epuizare pentru a da lovitura.

CFR-iștii nu au punctat la impresia artistică, dar s-au închis perfect, nepermițând adversarului să șuteze pe spațiul porții apărate de Arlauskis.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 43, când Damjan Djokovic, abia intrat pe teren, a punctat cu o superbă lovitură cu capul.

CFR a distrus jocul în repriza a doua, baricadându-se în propria jumătate de teren, iar pe final atitudinea gazdelor a căpătat note absurde, dar ardelenii au reușit să-și îndeplinească astfel obiectivul, în ideea că scopul scuză mijloacele.

FCSB se recunoaște pentru a treia oară la rând învinsă de provincie în lupta pentru titlu. A fost Astra în 2016 și Viitorul anul trecut, înainte ca trupa antrenată de Nicolae Dică să piardă anul acesta titlul în dauna CFR-ului.

Asta în ciuda faptului că FCSB s-a impus în ultima etapă, scor 1-0, împotriva Astrei, după un nou gol marcat de golgeterul Gnohere.

Podiumul Ligii I a fost completat de CS Universitatea Craiova, formație care a revenit de la 0-1 și s-a impus, scor 2-1, în meciul cu Politehnica Iași din deplasare.

Kizito a deschis scorul pentru gazde, dar Mateiu și Băluță au întors rezultatul în favoarea oaspeților.

De altfel, CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova și Viitorul Constanța vor fi reprezentantele României în sezonul următor al cupelor europene.

CFR Cluj intră în turul II preliminar al UEFA Champions League (24-25 iulie turul, 31 iulie – 1 august returul), FCSB intră în turul III preliminar din Europa League (9 august turul, 16 august returul), Universitatea Craiova intră în turul II preliminar din Europa League (26 iulie turul, 2 august returul), iar Viitorul Constanța intră în primul tur preliminar din Europa League (12 iulie turul, 19 iulie returul).

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv