Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj – FCSB 1-1. Ardelenii își mențin avansul de două puncte

Cel mai așteptat meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I la fotbal s-a încheiat nedecis și cu un scandal cât casa.

CFR Cluj și FCSB au încheiat la egalitate, 1-1, un meci la finalul căruia oaspeții au contestat vehement arbitrajul.

Asta pentru că CFR a deschis scorul în minutul 38, prin Culio, în urma unui henț comis de Romario Benzar. Deși cei mai mulți dintre specialiștii apăruți pe la televizor consideră că penaltiul a fost inventat de centralul Ovidiu Hațegan.

FCSB putea puncta și ea în prima repriză, dar ghiuleaua lui Budescu a zdruncinat serios transversala porții apărate de Arlauskis.

În partea a doua, cum era de așteptat, CFR a făcut pasul în spate, iar FCSB a pus stăpânire pe joc. Totuși, vicecampioana României s-a apropiat rar de poarta adversă și a reușit să egaleze abia în prelungiri, prin golgeterul de serviciu, Gnohere.

Între timp au fost, însă, și două cartonașe roșii. Peteleu pentru faulturi repetate care i-au adus două galbene și Pintilii pentru o intrare dură și imprudentă la centrul terenului, într-un moment în care era de așteptat ca centralul să-l taxeze dur pentru a reechilibra balanța numerică de pe teren.

CFR Cluj – FCSB s-a terminat 1-1 și distanțele dintre primele clasate se mențin la fel ca înaintea partidei. Ardelenii au tot două puncte peste FCSB și patru peste Universitatea Craiova, formație care a făcut doar 0-0 acasă cu Viitorul Constanța.

Runda a fost perturbată zdravăn de condițiile meteo nefavorabile care au făcut ca partidele FC Botoșani – Dinamo București și CSM Politehnica Iași – Astra Giurgiu să se amâne.

În play-out s-au disputat totuși partidele Juventus București – Politehnica Timișoara 1-0 și Gaz Metan Mediaș – Concordia Chiajna 2-1. Luni ar trebui să se joace și meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv