Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj și începe ascensiunea către grupele UEFA Champions League. Programul meciurilor de marți

Marți seara sunt programate primele meciuri din prima manșă a turului II preliminar din UEFA Champions League.

sursa foto maximasport.ro

Este faza competiției în care intră în focuri CFR Cluj, campioana en-titre a României. Formația noastră dă piept, marți seara, de la ora 19.00 (LIVE pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și LOOK TV), pe teren propriu, cu Malmo FF, campioana en-titre din Suedia.

Malmo FF a trecut în primul tur preliminar de Drita, din Kosovo, scor 5-0 la general. Au fost o dublă manșă în care suedezii și-au mai spălat din păcatele făcute în campionat, unde Malmo ocupă abia locul 6, după 15 etape, știut fiind faptul că în Suedia campionatul se joacă după sistemul primăvară-toamnă.

Chiar dacă sunt departe de așteptări, suedezii rămân adversari periculoși, mai ales dacă ne gândim că românii au avut mereu probleme cu formațiile care se bazează pe forță.

Markus Rosenberg este liderul unei echipe în care mai strălucesc Rasmus Bengtsson, Arnor Traustason sau Behrang Safari, fotbaliști cu multă experiență la nivel înalt.

Totuși, în ultimele meciuri s-a remarcat atacantul Carlos Strandberg, fotbalist suedez de numai 22 de ani, dar care are origini mozambicane și care se bazează pe un fizic impunător, 1,87 metri înălțime.

În ciuda vârstei fragede, Strandberg a înscris deja 33 de goluri în 112 meciuri jucate pentru echipele de club pe la care a trecut (ȚSKA Moscova, AIK Stockholm, FC Bruges), dar și 13 goluri în 18 selecții la naționala de tineret a Suediei.

Totuși, ardelenii sunt încrezători că vor trece cu bine peste acest hop, mai ales că impresia artistică lăsată la debut a fost una bună, deși CFR Cluj a obținut doar un 1-1 acasă cu FC Botoșani în prima etapă din Liga I.

Culio și compania sunt gata să se ia la trântă cu nordicii, încurajați de faptul că suedezii s-au împiedicat și anul trecut în turul II preliminar, cedând cu 2-4 la general în duelul cu o echipă fără mari pretenții, Vardar Skopje, din Macedonia.

Programul complet al partidelor de marți arată astfel:

17.00, FC Astana – Midtjylland

19.00, CFR Cluj – Malmo FF (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LOOK TV)

20.30, PAOK Salonic – FC Basel

21.00, Dinamo Zagreb – Hapoel Beer Sheva

21.15, Shkendija – Șeriff Tiraspol

21.30, Steaua Roșie Belgrad – Suduva

22.00, Legia Varșovia – Spartak Trnava

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv