Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj – Steaua 1-1 în derbiul etapei. Hagi şi Şumudică profită de egalul din Ardeal

Derbiul etapei a 22-a a Ligii I la fotbal s-a disputat, duminică seara, la Cluj, iar CFR şi Steaua au încheiat disputa din Ardeal la egalitate, 1-1.

Alibec a marcat primul gol oficial in tricoul Stelei
Alibec a marcat primul gol oficial in tricoul Stelei

Meciul a fost decis, practic, de vedetele celor două echipe, Ciprian Deac şi Denis Alibec. Steaua a intrat mai bine în meci şi Alibec a deschis scorul în minutul 14, fostul atacant al Astrei transformând un penalty obţinut tot de el, după un fault comis de Camora.

Însă Alibec nu a prins finalul primei reprize, fiind eliminat după ce a văzut două cartonaşe galbene într-un interval de şapte minute. Vedeta Stelei a fost admonestată mai întâi pentru proteste, iar apoi pentru o simulare.

CFR a profitat de omul în plus şi a egalat în minutul 59, când Deac a fructificat o pasă excelentă venită de la Camora. Însă nici atacantul CFR-ului nu a prins finalul pe teren, Deac fiind eliminat şi el după ce a văzut două cartonaşe galbene într-un interval de 13 minute.

CFR – Steaua s-a impus 1-1, rezultat care îi avantajează în special pe Marius Şumudică, antrenorul Astrei, şi pe Gică Hagi, tehnicianul formaţiei Viitorul Constanţa. Pentru că Astra profită de pasul greşit al ardelenilor şi urcă pe loc de play-off, în dauna CFR-ului. Iar Viitorul lui Hagi şi-a mărit la patru puncte avansul avut faţă de Steaua.

Tot duminică, într-un alt meci disputat în Liga I, FC Botoşani şi Concordia Chiajna au încheiat la egalitate, 1-1. Botoşaniul este pe locul 8, la şase puncte de play-off, iar Concordia Chiajna rămâne în zona fierbinte a clasamentului.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv