Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj trece de Craiova și rămâne în lupta pentru titlu

CFR Cluj continuă să spere la câștigarea campionatului național de fotbal, după ce sâmbătă seara s-a impus, scor 1-0, în confruntarea cu CS Universitatea Craiova de pe teren propriu.

Ardelenii au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din play-off. S-au apărat aproape perfect și au pus probleme într-un ritm mult mai alert decât de obicei.

Au controlat mingea, având 55% posesie, și nu au permis adversarului să trimită decât un singur șut pe spațiul porții apărate de Arlauskis, respectiv un penalty ratat de Gustavo Vagenin în prelungiri.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 76, când Mario Camora a punctat cu un șut la colț. Însă CFR a avut mari emoții pe final. Mai întâi Boli a fost eliminat direct pentru o intervenție brutală.

Apoi, în prelungiri, oaspeții au beneficiat de un penalty, dar Arlauskis a respins șutul trimis de brazilianul Gustavo Vagenin.

A fost însă și cel mai controversat moment al meciului, în condițiile în care mai mulți jucători au pătruns în careu înainte de executarea penaltiului.

Au existat circumstante ca Marius Avram să acorde reexecutarea penaltiului, însă centralul a considerat că jucători din ambele formații au pătruns ilegal în careu astfel că a lăsat jocul să continue.

CFR Cluj urcă momentan pe primul loc al clasamentului, cu un punct avans față de FCSB, și așteaptă un eventual pas greșit făcut de echipa antrenată de Nicolae Dică în deplasarea de la Politehnica Iași, de luni seara.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv