Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj trece de Sepsi şi se distanţează în fruntea Ligii I

CFR Cluj, liderul la zi al Ligii I, şi-a mărit din nou la cinci puncte avansul avut faţă de principala contracandidată, FCSB.

Acest lucru s-a petrecut după ce ardelenii au câştigat ultimul meci al etapei a 19-a, scor 2-0 cu nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe.

CFR s-a impus mai greu decât o arată scorul pentru că a avut în faţă o echipă mică, împotriva căreia clujenii, care se bazează pe defensivă şi contraatac, nu au ştiu cum să joace.

A rezultat un joc plictisitor, în care ocaziile de poartă au fost extrem de rare. Omrani a deschis scorul în minutul 36, după o fază în care mingea a depăşit sau nu a depăşit cu toată circumferinţa linia porţii adverse.

S-a făcut 2-0 abia în minutul 77, când fundaşul Andrei Mureşan a punctat cu o superbă lovitură cu capul, după o centrare venită de la Deac.

CFR Cluj a ajuns la 43 de puncte în clasamentul Ligii I, având cinci puncte peste FCSB şi şapte peste CS Universitatea Craiova.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv