Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj, victorie clară împotriva campioanei Viitorul Constanţa

CFR Cluj şi-a depus deja candidatura la titlul de campioană a României, după ce sâmbătă seara a câştigat de o manieră categorică, scor 2-0, confruntarea cu Viitorul Constanţa, campioana naţională en-titre.

Ardelenii au părut în permanenţă că sunt în control asupra ostilităţilor de pe teren, CFR profitând şi de improvizaţiile din tabăra adversă.

Viitorul a venit la Cluj fără cel mai bun om de atac, Florinel Coman, şi cu o formulă nouă de joc, Gheorghe Hagi încercând să impresioneze cu un sistem ofensiv, 3-4-1-2.

Urko Vera a deschis scorul în minutul 18, după o fază frumoasă de atac a gazdelor. Atacantul basc a anticipat excelent o centrare a lui Deac, i-a luat faţa adversarului direct şi a împins balonul în plasă.

Gazdele au mai ratat 3-4 ocazii mari, în timp ce Viitorul s-a apropiat rar de poarta ardelenilor. S-a făcut 2-0 în minutul 82, când Boli, presat de Bokila, şi-a împins balonul în propria poartă.

Abia pe final Viitorul a prins mai mult curaj, iar Ganea l-a întins serios pe Vâtcă printr-un şut puternic din lovitură liberă de la 25 de metri.

S-a terminat CFR Cluj – Viitorul Constanţa 2-0, un rezultat dătător de speranţe pentru gazde, dar care îi pune pe campioni pe gânduri mai ales că urmează debutul în preliminariile UEFA Champions League.

Imediat după meciul de la Cluj, reprezentanţii lui CFR au anunţat un transfer bombă, respectiv înregimentarea atacantului senegalez Ibrahima Balde, 28 de ani, jucător cu un gol în trei selecţii la naţionala Senegalului şi care a trecut pe la echipe precum Atletico Madrid, Numancia, Osasuna, Kuban Krasnodar şi Reims, marcând 42 de goluri în 161 de meciuri jucate.

Mai mult, cei de la CFR sunt pe punctul să-l înregimenteze şi pe fundaşul algerian Liassine Cadamuro, jucător cu 12 selecţii în naţionala ţării sale şi care a trecut pe la Real Sociedad, Sochaux, Mallorca, Osasuna şi Servette Geneva.

Evoluţia dezamăgitoare a Viitorului Constanţa şi cea modestă a vicecampioanei FCSB au fost completate de meciul slab făcut de o altă reprezentantă a României în cupele europene, CS Universitatea Craiova, care a obţinut doar un 1-1 acasă cu Concordia Chiajna.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv