Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Chipciu şi Stanciu, eroii serii în Europa League. Rezultatele complete din prima manşă a optimilor

Joi seara s-au disputat meciurile din prima manşă a optimilor de finală din Europa League, înscriindu-se peste trei goluri pe meci.

 

Anderlecht Bruxelles, cu Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu titulari, s-a impus, cu 1-0, pe terenul lui APOEL Nicosia. De altfel, cei doi români au fost eroii meciului, conlucrând perfect la reuşita lui Stanciu din minutul 29.

Meciul serii a avut-o în prim plan pe Racing Club Genk, formaţie care în 16-imi trecea greu de Astra Giurgiu. De această dată, belgienii s-au impus la pas, 5-2, pe terenul lui Gent, deşi adversara sa a eliminat-o în 16-imi pe puternica formaţie engleză Tottenham Hotspur.

Rezultate complete, optimi de finală, Europa League, prima manşă

APOEL Nicosia – Anderlecht Bruxelles 0-1 (Chipciu şi Stanciu au fost titulari la oaspeţi; Stanciu a marcat singurul gol al meciului, din pasa lui Chipciu; Stanciu a jucat 80 de minute, iar Chipciu a jucat 88 de minute şi a încasat un cartonaş galben)

FC Copenhaga – Ajax Amsterdam 2-1

FK Rostov – Manchester United 1-1 (La gazde, Andrei Prepeliţă a fost doar rezervă)

Celta Vigo – FC Krasnodar 2-1

Gent – Genk 2-5

Olympique Lyon – AS Roma 4-2

Olympiakos Pireu – Beşiktaş Istanbul 1-1

Schalke 04 – Borussia Monchengladbach 1-1

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv