Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Craiova se încurcă la Dinamo și iese din lupta pentru titlu

Duelul dintre CS Universitatea Craiova și Dinamo București, derbiul etapei a 23-a a Ligii I la fotbal, s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Rezultatul nu avantajează niciuna dintre echipe, în condițiile în care Dinamo a ratat o bună ocazie de a reveni pe loc de play-off, iar Universitatea s-a autoeliminat, practic, din lupta pentru titlul de campioană.

Oltentii au condus de două ori, 1-0 și 2-1, grație golurilor marcate de Gustavo Vagenin, din penalty, și Cristian Bărbuț. Dinamo a replicat prin golgeterul Nemec și prin Daniel Popa, unul dintre jucătorii low-cost la care Miriuță a fost obligat să apeleze.

Dinamo rămâne pe 7 în urma acestui rezultat și este obligată să scoată maximum din ultimele trei partide ale sezonului regulat, dacă vrea să mai spere la play-off.

Universitatea este la șase puncte de lider și ar putea coborî la opt, dacă CFR Cluj câștigă luni cu Concordia Chiajna.

Într-un alt meci disputat duminică, FC Botoșani și-a complicat viața obținând doar un 0-0 acasă cu Juventus București.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv