Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Craiova şi CFR Cluj câştigă şi pun presiune pe FCSB

Deşi am intrat oficial în luna cadourilor, campionatul naţional de fotbal continuă.

Au început meciurile etapei a 20-a a Ligii I, iar primele trei partide au adus rezultate extrem de interesante. 

Liderul CFR Cluj s-a impus fără mari probleme, scor 3-0, pe terenul formaţiei FC Voluntari. 

Ardelenii i-au avut în prim plan pe Deac, Păun şi Omrani, dar excelent s-a mişcat şi defensiva CFR-ului, gazdele neavân niciun şut pe spaţiul porţii adverse.

În derbiul etapei, CS Universitatea Craiova a revenit de la 0-1 şi s-a impus, cu 3-1, împotriva formaţiei Viitorul Constanţa, campioana en-titre a României.

Mitriţă, Bancu şi Bărbuţ au marcat golurile cu ajutorul cărora Universitatea Craiova urcă cel puţin pentru moment în faţa FCSB-ului în clasamentul Ligii I.

Surpriza etapei de până acum a fost victoria categorică obţinută de Concordia Chiajna, 3-0, în duelul cu revelaţia campionatului, FC Botoşani.

Botoşănenii pierd contactul cu echipele de pe podium, în urma acestui eşec, în timp ce Concordia se distanţează de zona fierbinte a clasamentului.

Runda a 20-a a Ligii I continuă cu alte patru partide. Duminică avem CSM Politehnica Iaşi – Astra Giurgiu, de la ora 18.00, şi FCSB – Juventus Bucureşti, de la ora 20.45.

Luni, avem ACS Politehnica Timişoara – Gaz Metan Mediaş, de la ora 18.00, iar partida dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo Bucureşti se va juca la ora 20.45.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv