Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Cu ajutorul Craiovei, Viitorul se lansează decisiv în drumul spre titlu

Duminică seara, în penultima etapă a play-off-ului din Liga I, Viitorul Constanţa, formaţia antrenată de Gheorghe Hagi, s-a impus, cu 1-0, pe terenul formaţiei CS Universitatea Craiova.

Victoria oaspeţilor, obţinută în urma unui gol marcat de Florinel Coman, a fost facilitată şi de faptul că cei de la CS Universitatea Craiova au decis să-şi menajeze mai mulţi titulari.

Decizia oltenilor a născut discuţii aprinse, cei de la FCSB, rivali ai Viitorului în lupta pentru titlu, acuzând că sunt victimele unei conspiraţii, mai ales că şi cei de la Dinamo Bucureşti s-au impus cu cântec, 3-0, pe terenul lui CFR Cluj.

Etapa a noua a play-out-ului Ligii I se încheie luni seara, de la 20.30, cu partida dintre Astra Giurgiu, campioana naţională en-titre, şi FCSB, vicecampioana naţională en-titre.

Trupa lui Marius Şumudică joacă împotriva unei formaţii care a cumpărat en-gross din curtea Astrei, dar chiar şi aşa tehnicianul de 46 de ani speră să o împiedice pe FCSB în lupta pentru titlu.

În acest moment, Viitorul are două puncte peste Dinamo şi trei peste FCSB, însă un eventual succes al bucureştenilor la Giurgiu ar face ca în ultima rundă să se joace cu toate cărţile pe masă.

Duminică s-a jucat şi meciul dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş din etapa a noua a play-out-ului. Cele două formaţii au încheiat la egalitate, 0-0, rezultat care le permite să se considere salvate de la retrogradare.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv