Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo câștigă meciul de infarct de la Chiajna și urcă pe loc de play-off

Luni seara, în ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal, Dinamo București s-a impus, cu 4-3, pe terenul formației Concordia Chiajna.

A fost un meci cu o repriză a doua de vis, în care practic s-au marcat toate cele șapte goluri. Echipele au lăsat garda jos și au început să-și tragă pumnii ca într-un meci sângeros de box.

Nemec și Salomao au făcut 2-0 rapid pentru Dinamo, gazdele răspunzând prin reușita lui Bumba. La doar 11 minute după ce a intrat pe teren, Torje a ridicat scorul de 3-1, dar imediat după aceea Cristi Bud a redus din diferență.

S-a făcut 4-2 pentru Dinamo în minutul 78, grație golului marcat de Daniel Popa, însă Chiajna a răspuns rapid, cu reușita lui Andrei Marc, și finalul a fost incandescent.

Dinamo a strâns din dinți pentru trei puncte de aur care îi asigură posibilitatea de a reveni pe loc de play-off cu doar două etape înainte de sezonul regulat.

Dinamo a urcat pe locul 6, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 5, Viitorul Constanța, profitând de pasul greșit făcut de FC Botoșani, formație care a cedat la CSM Politehnica Iași, scor 0-1.

Finalul sezonului regulat se anunță extrem de încins, în condițiile în care Astra Giurgiu, Viitorul Constanța, Dinamo București, CSM Politehnica Iași și FC Botoșani sunt încadrate într-un interval de cinci puncte și doar trei dintre ele pot să meargă în play-off.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna rămâne în zona fierbinte a clasamentului, mai ales că în acest moment ar avea doar trei puncte avans față de Sepsi Sf. Gheorghe, echipa de pe locul de baraj, dacă înjumătățim punctele, și patru puncte avans față de Gaz Metan Mediaș, prima echipă aflată pe loc de retrogradare.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv