Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo – CFR Cluj 2-0. Succesul de care pot profita Viitorul și FCSB

Dinamo București reintră în lupta pentru podiumul din Liga I, după ce s-a impus miercuri seara, scor 2-0, în derbiul cu CFR Cluj de pe teren propriu.

Deși erau creditați cu șanse minime pentru o izbândă din cauza rezultatelor slabe din ultimele meciuri, dinamoviștii și-au văzut de treabă și au rezolvat partida încă din prima repriză, Nemec și Rivaldinho fiind jucătorii care au făcut diferența.

Succesul a fost unul muncit. CFR Cluj, o formație extrem de arțăgoasă, și-a vândut scump pielea în Capitală, dar lipsa de experiență s-a resimțit în anumite momente.

Este succesul de care Dinamo avea nevoie pentru a reveni în lupta pentru podiumul Ligii I. Este însă și victoria de care pot profita Viitorul Constanța și FCSB.

Cele două echipe joacă joi, Viitorul cu CS Universitatea Craiova, iar FCSB contra campioanei en-titre, Astra Giurgiu. În cazul unor victorii, Viitorul și FCSB se distanțează în campionat, iar lupta pentru titlu devine exclusiv o afacere în doi.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv