Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo, Craiova și Astra luptă pentru onoare și minuni în Europa League

Joi seara sunt programate 27 de meciuri în manșa a doua a turului III preliminar din Europa League.

Evident, ne interesează în mod direct partidele jucate de echipele noastre, Dinamo București, CS Universitatea Craiova și Astra Giurgiu.

Toate trei încă visează la calificări spectaculoase în play-off-ul Europa League, deși șansele avute țin mai degrebă de domeniul miracolului, în condițiile în care niciuna nu a reușit să câștige în tur chiar dacă toate au beneficiat de avantajul terenului propriu.

De la 20.00 avem Olexandria – Astra Giurgiu, pe TVR 2. A fost 0-0 în tur, iar fosta campioană a României pare în pierdere de turație. Chiar și așa, Edi Iordănescu își pune mari speranțe în talentul lui Alex Ioniță și experiența francezului Le Tallec împotriva unui adversar care nu strălucește la nivel de individualități, dar pariază totul pe forța grupului.

De la 21.45 avem Athletic Bilbao – Dinamo, pe TVR 1, și AC Milan – Universitatea Craiova, pe PRO TV. Dinamo și Craiova nu s-au făcut de râs în tur, chiar dacă oamenii lui Contra au făcut doar egal, 1-1, iar oltenii au pierdut la limită, 0-1.

Luați la preț de matineu în partea a doua a jocurilor din tur, românii au demonstrat că pot lupta de la egal la egal cu adversari mult mai bine cotați și pot spera la minuni pe San Mames sau San Siro.

Totuși, misiunile lor sunt mai mult decât dificile, în condițiile în care Bilbao și Milan mizează pe prezența a zeci de mii de spectatori plătitori de bilete care așteaptă ca echipele favorite să aibă prestații pe măsura banilor investiți de susținători.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv