Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo încheie cu victorie etapa a 21-a şi speră la play-off

Luni seara, în ultimul meci din etapa a 21-a a Ligii I la fotbal, Dinamo Bucureşti a trecut, cu 2-0, de formaţia FC Voluntari.

Este succesul de care dinamoviştii aveau mare nevoie pentru a rămâne în lupta pentru locurile de play-off, iar victoria a venit după o primă repriză excelentă făcută de elevii lui Vasile Miriuţă.

Anton şi Katsikas au marcat, în primul sfert de oră, golurile prin care Dinamo a reuşit să se desprindă pe tabela de marcaj. 

În partea a doua, gazdele au avut mari emoţii, dinamoviştii încasând nu mai puţin de patru cartonaşe galbene în ultima jumătate de oră, după intervenţii prin care oamenii lui Miriuţă au căutat să taie elanul adversarilor. A fost însă şi o decizie controversată, brigada de arbitri evitând să acorde un gol oaspeţilor după o fază în care mingea a părut să treacă de linia porţii.

În cele din urmă meciul dintre Dinamo şi FC Voluntari s-a încheiat 2-0, astfel că Dinamo se apropie la un punct de locurile care asigură prezenţa în play-off.

În schimb, FC Voluntari este pe 11 şi începe să aibă emoţii, mai ales că, dacă s-ar trage linie acum, ar mai avea doar trei puncte peste linia fierbinte a clasamentului în condiţiile în care, tot luni, Sepsi Sf. Gheorghe a trecut, cu 2-1, de CSM Politehnica Iaşi.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv