Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

FOTBAL: Dinamo – Poli Timişoara 1-2. “Câinii”, în pericol să rateze play-off-ul

Luni seara, în etapa a noua a Ligii I la fotbal, Politehnica Timişoara a produs surpriza şi s-a impus, cu 2-1, pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti.

Dinamo avea nevoie de victorie pentru a egala la puncte echipele aflate în imediata apropiere a liderului CFR Cluj şi a deschis scorul în minutul 30.

Costache a profitat de o pasă excelentă a lui Nemec, a scăpat singur cu Curileac şi l-a executat pe acesta cu un şut plasat, la colţul lung.

A fost însă un simplu foc de paie, pentru că Poli Timişoara a dominat copios disputa. Bănăţenii au făcut ravagii printre fundaşii adverşi şi şi-au creat numeroase ocazii de a marca.

Egalarea a venit încă din minutul 37. Penedo a avut o intervenţie imprudentă în careu, iar Vaşvari a transformat cu siguranţă penaltiul acordat.

Golul victoriei a venit în minutul 63, când Drăghici a punctat graţie unui balon venit de la acelaşi Vaşvari.

Poli Timişoara se impune cu 2-1 în “Ştefan cel Mare” şi urcă pe locul 6 în clasamentul Ligii I, în timp ce Dinamo retrogradează pe 7, iar accederea în play-off este pusă sub un mare semn de întrebare.