Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo, Universitatea Craiova şi CFR Cluj şi-au asigurat calificarea în play-off-ul Ligii I

Duminică seara s-au jucat meciurile decisive pentru calificarea în play-off-ul Ligii I, iar dintre cele patru echipe aflate în bătălie directă pentru trei locuri, Gaz Metan Mediaş este marea perdantă.

Universitatea Craiova a castigat meciul decisiv, pentru calificarea in play-off, cu Gaz Metan Medias

Medieşenii au pierdut, cu 0-1, duelul cu CS Universitatea Craiova, disputat la Piteşti, şi au fost depăşiţi de Dinamo Bucureşti, formaţie care s-a impus fără probleme, scor 2-0, în meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu.

Performera serii a fost, însă, CFR Cluj, formaţie care se afla şi ea în lupta pentru calificarea în play-off. Ardelenii au trecut, cu 1-0, de liderul Viitorul Constanţa, la capătul unei partide în care Deac a marcat un gol de kinogramă.

Astfel, clasamentul Ligii I la începutul play-off-ului arată astfel: 1. Viitorul Constanţa 26 de puncte, 2. Steaua Bucureşti 24 de puncte, 3. CFR Cluj 22 de puncte, 4. Universitatea Craiova 22 de puncte, 5. Dinamo Bucureşti 21 de puncte, 6. Astra Giurgiu 21 de puncte.

Însă Astra are un meci mai puţin disputat şi dacă bate luni, pe FC Botoşani, urcă direct pe 3 la începutul play-off-ului, urmând să aibă 22 de puncte curate şi nu prin rotunjire ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Dezamăgit de ratarea echipei sale, Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, a precizat că “noi n-am pierdut acum calificarea ci în alte meciuri. Am ratat momente favorabile care ne puteau oferi mai multă linişte înaintea ultimei etape. Trebuia să facem egal cu Astra şi nu aveam voie să pierdem acasă cu CFR”.

Deşi va începe play-out-ul cu 20 de puncte, respectiv cu 10 puncte peste locul de baraj şi 13 puncte peste primul loc ce aduce retrogradarea, Pustai îşi face griji pentru echipa sa şi spune că obiectivul este salvarea de la retrogradare, chiar dacă este foarte posibil ca locul 7, primul din play-out, să aducă accederea în Europa League.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv