Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

FOTBAL: FCSB, avantajată de tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României

Joi, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României la fotbal.

Cea mai câștigată din această acțiune a fost FCSB. Echipa antrenată de Nicolae Dică va da piept cu singura reprezentantă a unui eșalon inferior, în speță AFC Hermannstadt, echipă ce vine din Liga a doua.

În schimb, pe noul Stadion Ion Oblemenco, din Craiova, vom avea un duel de zile mari între CS Universitatea Craiova și Dinamo București.

Culmea este că partidele se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab clasate la finalul sezonului precedent, astfel că Universitatea Craiova va fi gazda marelui duel cu Dinamo.

Celelalte două partide din sferturi sunt Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu și FC Botoșani – Politehnica Iași. Duelurile vor avea loc în perioada 27 februarie – 1 martie, datele exacte urmând a fi stabilite în colaborare cu reprezentanții posturilor de televiziune care au dreptul de a transmite aceste meciuri.