Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader anunță modificarea abia peste 10 zile, prin OUG, a recursului compensatoriu /  ACTUALITATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 26 

Breaking News:
 

FOTBAL: FCSB câștigă la Craiova și rămâne în cărți pentru titlu

Luni seara, în ultimul meci din etapa a noua a play-off-ului Ligii I la fotbal, FCSB s-a impus, cu 1-0, pe terenul formației CS Universitatea Craiova.

Singurul gol al meciului a venit târziu, în minutul 86, când Teixeira a profitat de o eroare a defensivei adverse și a punctat cu un șut plasat.

A fost un meci extrem de echilibrat și, cum era de așteptat, foarte încinse. Au fost puține faze de poartă, Bălgrădean având o intervenție spectaculoasă la cea mai mare ocazie a gazdelor.

A fost însă 7-7 la cartonașe galbene și două eliminări în tabăra oaspeților. Junior Morais și Pintilii au văzut cartonașul roșu și vor lipsi la ultima etapă, când FCSB dă piept pe teren propriu cu Astra Giurgiu și încearcă ultimul asalt pentru cucerirea titlului de campioană a României.

În acest moment, FCSB-iștii sunt la un punct în spatele liderului, CFR Cluj, și în ultima etapă au nevoie să obțină un rezultat mai bun decât cel obținut de formația ardeleană, care întâlnește pe Viitorul Constanța, pe teren propriu.

Culmea este că Astra Giurgiu ar putea fi performera ultimei etape. Dacă Astra bate pe FCSB, Viitorul pierde la CFR Cluj, iar Universitatea Craiova nu câștigă la Politehnica Iași, giurgiuvenii prind locul 3 și se pot adresa TAS, ei neavând în acest moment licență pentru o eventuală participare în cupele europene.