Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB face scor cu Poli Iași, dar în Europa se dau adevăratele bătălii

Duminică seara, în etapa a treia a Ligii I la fotbal, FCSB, vicecampioana României en-titre, s-a impus clar, scor 4-0, în confruntarea cu CS Politehnica Iași de pe teren propriu.

A fost a doua victorie consecutivă obținută de FCSB cu 4-0, după cea din returul cu Rudar Velenje, și al doilea succes consecutiv obținut după un joc entuziasmant în care au strălucit din nou Man, Coman, Moruțan, Tănase sau Gnohere.

În mod normal, statisticile ne-ar scuti de alte comentarii, dar succesul celor de la FCSB a venit și pe fondul unui joc dezastruos făcut de oamenii lui Flavius Stoican.

Apărarea ieșeană a clacat lamentabil în mai multe rânduri, vezi golul de 2-0 înscris de Gnohere, iar ultimele două reușite ale gazdelor au venit într-un moment în care Politehnica juca în inferioritate numerică, Sanoh fiind eliminat după un gest inexplicabil.

În plus, cei de la FCSB trebuie să ia în calcul faptul că în acest moment adevăratele bătălii se duc în Europa League, acolo unde oamenii lui Nicolae Dică vor avea parte, joi, de o deplasare infernală pe terenul lui Hajduk Split.

Nu în ultimul rând, cei de la FCSB au de corectat urgent simulările grosolane trecute cu vedere de brigăzile din România, dar care în mod normal nu vor fi iertate de arbitrii care ne fluieră în Europa.

Pentru că, la meciul cu Politehnica Iași, un arbitru scrupulos i-ar fi putut îngălbeni foarte ușor pe Florin Tănase, Florinel Coman, Lucian Filip sau Romario Benzar, jucători care cedează mult prea ușor în duelurile fizice pentru balon.

FCSB a urcat pe locul 5 în Liga I, profitând de pașii greșiți făcuți de Universitatea Craiova, 2-2 acasă cu FC Botoșani, și Astra Giurgiu, 1-1 acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe.

În alte două meciuri jucate din etapa a treia a Ligii I, CFR Cluj a trecut greu de Concordia Chiajna, 2-1, iar AFC Hermannstadt și Dunărea Călărași au încheiat la egalitate, 1-1.

Luni se joacă Viitorul Constanța – FC Voluntari, de la ora 18.00, și Gaz Metan Mediaș – Dinamo București, de la ora 21.00.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv