Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB părăseşte UEFA Champions League după o înfrângere catastrofală cu Sporting Lisabona

FCSB, vicecampioana României la fotbal, a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League, după ce a pierdut clar, scor 1-5, meciul cu Sporting Lisabona de miercuri seara, de pe teren propriu, din manşa a doua a play-off-ului.

 

Încurajată de rezultatul obţinut în tur, în deplasare, scor 0-0, FCSB a sperat că poate da lovitura cu Sporting Lisabona, încurajată de circa 50.000 de spectatori fanatici.

Începutul de meci nu a fost cum şi-l doreau românii. Ivorianul Seydou Doumbia a profitat de o nesincronizare a defensivei noastre şi a deschis scorul în minutul 13.

Junior Morais a egalat în minutul 20, la capătul unei acţiuni excelente a lui Alibec. Şutul atacantului a fost respins cu greu de Rui Patricio, însă doar până la fundaşul brazilian care a îndeplinit o simplă formalitate.

Din păcate, reuşita FCSB-ului a fost un simplu foc de paie. Pentru că disputa a curs într-o singură direcţie. Deşi mai avea nevoie de cel puţin un gol pentru a se califica, vicecampioana României a pus rar piciorul pe balon, oamenii lui Nicolae Dică având mai degrabă rolul de spectatori la acţiunile oaspeţilor.

Abia în partea a doua a jocului FCSB a riscat. Dică l-a aruncat în luptă pe Gnohere, a riscat cu o mutare ofensivă şi s-a deschis. Iar Sporting nu a făcut decât să aştepte mirosul de sânge.

Şi ca un animal de pradă, oaspeţii au lovit de câte ori au avut ocazia. Acuna, Martins, Dost şi Battaglia au înfipt pumnale în inima FCSB-ului şi au distrus visul de 40 de milioane de euro al lui Gigi Becali.

Se demonstrează că FCSB este, cel puţin la momentul actual, o echipă departe de pretenţiile UEFA Champions League. Chiar şi aşa, vicecampioana României va evolua în grupele Europa League, urmând să-şi afle vineri adversarii la tragerea la sorţi.

Alături de Sporting Lisabona, miercuri seara au mai obţinut calificarea în grupele UEFA Champions League şi Qarabag Agdam (1-0 şi 1-2 cu FC Copenhaga), FC Liverpool (4-2 şi 2-1 cu Hoffenheim), ŢSKA Moscova (2-0 şi 1-0 cu Young Boys Berna) şi APOEL Nicosia (2-0 şi 0-0 cu Slavia Praga).

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv