Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB rămâne lider în Liga I

Luni seara, în ultimul meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I la fotbal, FCSB s-a impus clar, scor 3-0, pe terenul formației Astra Giurgiu.

A fost un meci în care oaspeții au avut mai mereu inițiativa, dar drumul spre victorie a fost deschis de un gol marcat de Gnohere, dintr-un penalty acordat mult prea ușor de centralul Marius Avram.

După pauză, gazdele au cedat definitiv, iar Dennis Man și Pintilii au înscris, într-un interval de trei minute, golurile care au adus liniștea în tabăra FCSB-ului.

În prelungiri, Florentin Matei putea înscrie golul de onoare al gazdelor, dar a executat slab un penalty, permițându-i lui Bălgrădean să se remarce.

Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, FCSB are două puncte avans față de CFR Cluj, 2-1 la Viitorul Constanța, și șapte puncte avans față de CS Universitatea Craiova, 4-1 acasă cu CSM Politehnica Iași.

În play-out, FC Botoșani s-a impus, cu 1-0, pe terenul formației ACS Politehnica Timișoara și continuă să pună presiune pe Dinamo București în lupta pentru locul al șaptelea al Ligii I.

Cele două, Dinamo și FC Botoșani, sunt singurele echipe din play-out care au scăpat de emoțiile retrogradării, lupta din zona fierbinte a clasamentului fiind mai încinsă ca oricând, în condițiile în care sunt doar șase puncte diferență între locurile 9 și 14.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv