Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB s-a împiedicat de Astra şi calificarea în grupele UCL pare imposibilă

Deşi patronul Gigi Becali a spart banca în această vară şi a adus la echipă tot ce era mai bun în Liga I, FCSB este departe de aşteptări.

Formaţia antrenată de Nicolae Dică s-a împiedicat din nou sâmbătă seara, acasă, făcând egal, 1-1, cu Astra Giurgiu, formaţie aflată, practic, în cădere liberă, după ce şi-a schimbat aproape total echipa ideală şi banca tehnică.

Deşi nu a reuşit să marcheze niciun gol în 180 de minute cu modesta formaţie ucraineană Olexandria, Astra a avut nevoie de numai şapte minute pentru a deschide scorul pe Naţional Arena.

Romario Moise l-a bătut pe Niţă cu un şut plasat, după o fază în care giurgiuvenii au făcut şah-mat defensiva vicecampioanei en-titre.

FCSB a alergat aproape o oră după egalare, însă elevii lui Nicolae Dică au pistonat mai mereu în gol, creându-şi foarte puţine ocazii de a marca.

Corabia a fost salvată ca de obicei, în ultima perioadă, de Gnohere. Cei de la FCSB au scuza că au mai avut un gol marcat de Gnohere şi anulat aiurea de brigada de arbitrii, dar, per total, impresia generală lăsată a fost una mai mult decât modestă.

Iar acest aspect este îngrijorător în condiţiile în care, peste numai două zile, FCSB dă piept cu Sporting Lisabona în prima manşă din play-off-ul UEFA Champions League.

Chiar dacă au debutat cu o victorie la limită în campionat, portughezii au arătat o forţă ofensivă deosebită, astfel că în acest moment o calificare a FCSB-ului în grupele UEFA Champions League pare un obiectiv imposibil de îndeplinit.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv