Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB urcă pe primul loc în Liga I

FCSB a devenit noul lider al Ligii I, după ce gruparea antrenată de Nicolae Dică s-a impus duminică seara, scor 1-0, în confruntarea cu Politehnica Iași de pe teren propriu.

A fost un meci mai echilibrat decât se aștepta multă lume, ambele echipe având ocazii importante de a marca, deși oaspeții au jucat în inferioritate numerică din minutul 70, după eliminarea lui Cioinac.

Am putea spune că eroul meciului a fost Constantin Budescu, autorul singurului gol al partidei, însă mai degrabă eroul meciului a fost centralul Comănescu, un arbitru care, de teamă să nu scape jocul din mână, a îngălbenit cele două formații și în special pe oaspeți.

A fost 5-8 la cartonașe galbene, avertismente care vor conta mult pe termen lung pentru cele două echipe.

FCSB depășește pe CFR Cluj la golaveraj și urcă pe primul loc în Liga I, dar patronul Gigi Becali nu este deloc mulțumit de evoluția echipei sale și asta pe bună dreptate.

Tot duminică, într-un alt meci din Liga I, Viitorul Constanța s-a impus, cu 2-0, pe termenul Astrei Giurgiu și și-a depus candidatura la locul 4, poziție care, printr-un joc al sorților, ar putea aduce calificarea în cupele europene.

Etapa a treia din play-off-ul și play-out-ul Ligii I la fotbal se încheie luni cu confruntarea dintre ACS Politehnica Timișoara – Sepsi Sf. Gheorghe, partidă care începe la ora 20.45.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv