Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Final de sezon în Liga I. Pandurii a retrogradat, iar Poli Timișoara merge la baraj

Duminică seara s-au disputat trei dintre cele patru meciuri ale ultimei etape din play-out-ul Ligii I la fotbal.

Au fost meciuri decisive, în urma cărora s-au stabilit a doua echipă ce coboară în Liga II, alături de ASA Târgu Mureș, dar și formația care merge la baraj și echipa care se salvează de la retrogradare.

Deși au luptat imperial la Botoșani, fotbaliștii de la Pandurii Târgu Jiu au cedat, scor 1-2, și vor retrograda în Liga a II-a. Adus pentru salvarea in extremis corabia, antrenorul Flavius Stoican nu a reușit să facă minunea necesară.

Chiar dacă își putea salva echipa pe ultimii metri, Stoican a părut resemnat, asta însă și în condițiile în care antrenorul este dat deja drept noul tehnician al formației Politehnica Iași.

Concordia Chiajna s-a salvat in extremis de la retrogradare, însă a făcut-o după o victorie cu cântec obținută pe terenul formației FC Voluntari, scor 1-0.

ACS Politehnica Timișoara va disputa meci de baraj pentru menținerea în Liga I, după ce au făcut doar 2-2 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș.

Interesant este că în baraj bănățenii se vor bate cu marii rivali locali, fotbaliștii de la UTA Arad care au terminat pe locul 3 în Liga a doua.

Play-out-ul Ligii I se încheie luni seara, cu un meci fără interes, ASA Târgu Mureș – CSM Politehnica Iași. Locurile formațiilor ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu în Liga I vor fi luate de Juventus București și Sepsi Sf. Gheorghe, existând pericolul ca echipele retrogradate să se și desființeze.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv