Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Florentin Matei, eroul lui NK Rijeka în preliminariile UEFA Champions League

NK Rijeka, campioana Croației la fotbal, s-a calificat, marți seara, în turul III preliminar al UEFA Champions League.

Învingătoare în tur, pe teren propriu, cu 2-0, Rijeka a obținut un succes spectaculos în deplasarea de la The New Saints, impunându-se cu un categoric 5-1 pe terenul formației din Țara Galilor.

Însă misiunea croaților a fost mai grea decât o arată scorul. Convinși că pot întoarce rezultatul din tur, galezii au forțat în prima parte a meciului și a fost în câteva rânduri aproape să deschidă scorul.

Presiunea celor de la The New Saints a fost spulberată spre finalul primei reprize, Florentin Matei, mijlocașul lui NK Rijeka, reușind să deschidă scorul și să rezolve definitiv soarta calificării.

Golul lui Matei a venit într-un moment cum nu se putea mai prost pentru The New Saints, galezii căzând moral după pauză. Gavranovic, de două ori, Gorgon și Ristovski au mai punctat pentru Rijeka, iar Cieslewicz a înscris golul de onoare al galezilor.

Prezent pe teren pe durata întregului meci, Florentin Matei a avut o evoluție remarcabilă încununată de al doilea său gol înscris în această ediție a celei mai importante competiții europene intercluburi. La 24 de ani, Matei reprezintă o soluție demnă de luat în seamă pentru selecționerul Christoph Daum, deși mijlocașul crescut de Steaua nu a evoluat până acum nici măcar pentru naționala de tineret a României.

Alături de NK Rijeka, în turul III preliminar al UEFA Champions League s-au mai calificat FC Astana (1-1 și 1-0 cu Spartaks Jurmala), BATE Borisov (1-1 și 3-1 cu Alashkert), Vardar Skopje (3-1 și 1-1 cu Malmo FF), Qarabag Agdam (5-0 și 1-0 cu Samtredia), Hafnarfjordur (1-1 și 2-0 cu Vikingur) și Partizan Belgrad (2-0 și 0-0 cu Buducnost Podgorica).

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv