Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Încep bătăliile decisive pentru semifinalele din UEFA Champions League

Marți seara sunt programate primele meciuri din manșa a doua a sferturilor de finală din UEFA Champions League.

Avem două meciuri care se anunță extrem de spectaculoase deși încep de la rezultate ultrafavorabile echipelor care săptămâna trecută au beneficiat de avantajul terenului propriu.

Va fi interesant de urmărit, în primul rând, dacă Manchester City dă calculele hârtiei peste cap și reușește remontada cu FC Liverpool.

Inițial, “Cetățenii” erau creditați drept favoriți, dar apărarea l-a îngropat pe Guardiola la meciul tur, astfel că oamenii extraeficientului Jurgen Klopp s-au impus cu 3-0 și au acum, de departe, prima șansă la calificare.

Pe de altă parte, FC Barcelona este așteptată în infernul de pe Olimpico. Catalanii s-au impus în tur, cu 4-1, dar romanii încă mai cred în miracole.

Mai ales în condițiile în care, săptămâna trecută, am văzut un meci în care apărarea lui AS Roma a comis cam toate gafele posibile și imposibile, iar centralul a trecut cu mult prea multă ușurință peste două faze în care italienii puteau primi lovituri de pedeapsă.

Ambele meciuri încep la 21.45, ora României. Manchester City – FC Liverpool se vede pe Telekom Sport 2 și PRO TV, iar AS Roma – FC Barcelona se vede pe Telekom Sport 1 și LOOK TV.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv