Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește luni / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Prima pentru abuzurile Jandarmeriei și a doua pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 250 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Alți peste 200 de răniți au fost audiați de procurori /  

Breaking News:
 

FOTBAL: Italienii și rușii, groggy în Europa League

Joi seara s-au jucat meciurile din prima manșă a optimilor de finală din Europa League.

Derbiul serii s-a disputat la Milano, pe San Siro, acolo unde AC Milan a primit replica formației Arsenal Londra. Italienii au dominat meciul, au avut 55% posesia și 16-8 la șuturi pe poartă, dar, în cele din urmă, s-au văzut înfrânți.

Asta pentru că neamțul Mesut Ozil a prins o zi mare și a realizat cele două goluri înscrise de Mkhitaryan și Ramsey, rezultatul final fiind 2-0 pentru Arsenal.

De altfel, seara a fost una cu ghinion pentru italieni și, mai ales, pentru ruși.

Deși a jucat și ea pe teren propriu, Lazio Roma, cealaltă reprezentantă a italienilor, a făcut doar 2-2 acasă cu Dinamo Kiev.

Ștefan Radu a fost integralist la Lazio Roma, dar nu a reușit să-l oprească pe brazilianul Junior Moraes, fostul atacant al echipei Gloria Bistrița, să marcheze golul prin care ucrainenii au egalat la 2.

Cele trei reprezentante ale Rusiei au pierdut pe linie, având un golaveraj de 1-6. A fost Atletico Madrid – Lokomotiv Moscova 3-0, RasenBallsport Leipzig – Zenit St. Petersburg 2-1 și ȚSKA Moscova – Olympique Lyon 0-1.

În celelalte meciuri ale serii s-au înregistrat următoarele rezultate: Borussia Dortmund – Red Bull Salzburg 1-2, Olympique Marseille – Athletic Bilbao 3-1 și Sporting Lisabona – Viktoria Plzen 2-0.