Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

FOTBAL: Italienii și rușii, groggy în Europa League

Joi seara s-au jucat meciurile din prima manșă a optimilor de finală din Europa League.

Derbiul serii s-a disputat la Milano, pe San Siro, acolo unde AC Milan a primit replica formației Arsenal Londra. Italienii au dominat meciul, au avut 55% posesia și 16-8 la șuturi pe poartă, dar, în cele din urmă, s-au văzut înfrânți.

Asta pentru că neamțul Mesut Ozil a prins o zi mare și a realizat cele două goluri înscrise de Mkhitaryan și Ramsey, rezultatul final fiind 2-0 pentru Arsenal.

De altfel, seara a fost una cu ghinion pentru italieni și, mai ales, pentru ruși.

Deși a jucat și ea pe teren propriu, Lazio Roma, cealaltă reprezentantă a italienilor, a făcut doar 2-2 acasă cu Dinamo Kiev.

Ștefan Radu a fost integralist la Lazio Roma, dar nu a reușit să-l oprească pe brazilianul Junior Moraes, fostul atacant al echipei Gloria Bistrița, să marcheze golul prin care ucrainenii au egalat la 2.

Cele trei reprezentante ale Rusiei au pierdut pe linie, având un golaveraj de 1-6. A fost Atletico Madrid – Lokomotiv Moscova 3-0, RasenBallsport Leipzig – Zenit St. Petersburg 2-1 și ȚSKA Moscova – Olympique Lyon 0-1.

În celelalte meciuri ale serii s-au înregistrat următoarele rezultate: Borussia Dortmund – Red Bull Salzburg 1-2, Olympique Marseille – Athletic Bilbao 3-1 și Sporting Lisabona – Viktoria Plzen 2-0.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv