Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Juventus, calificare cu șansă în sferturile de finală din UEFA Champions League

Juventus Torino a obținut, miercuri seara, calificarea în sferturile de finală din UEFA Champions League.

Deși a făcut doar 2-2 pe teren propriu, în tur, Juventus a reușit să se impună, cu 2-1, în manșa a doua disputată pe terenul formației Tottenham Hotspur.

Englezii au controlat cu autoritate jocul și și-au creat numeroase șanse de a marca, dar au reușit să puncteze o singură dată, prin Heung Min Son, în minutul 39.

În schimb, Juventus s-a apropiat rar de poarta adversă, a avut doar trei șuturi pe spațiul porții, dar eficiența a fost aproape maximă. Higuain și Dybala au întors rezultatul în repriza a doua și au asigurat calificarea lui Juventus.

Învingătoare în tur cu 4-0, Manchester City și-a menajat câteva vedete la returul cu FC Basel. Chiar și așa, englezii au avut 72% posesia balonului, dar nu au mai fost la fel de incisivi.

A rezultat un eșec surprinzător pentru “Cetățeni”, trupa lui Josep Guardiola fiind învinsă, cu 2-1. Gabriel Jesus a deschis scorul pentru englezi, iar Elyounoussi și Lang au întors rezultatul.

Juventus Torino, Manchester City, FC Liverpool și Real Madrid sunt cele patru echipe calificate până acum în sferturile de finală din UEFA Champions League.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv