Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Juventus Torino este prima finalistă din UEFA Champions League

Juventus Torino, campioana Italiei la fotbal, s-a calificat, marți seara, în finala UEFA Champions League, după ce a trecut, cu 4-1 la general, de gruparea franceză AS Monaco.

Învingătoare cu 2-0 în tur, Juventus a controlat fără mari probleme și jocul de pe teren propriu, plusul de experiență al unor fotbaliști precum Buffon, Chiellini, Pjanic, Higuain, Mandzukic sau Bonucci fiind decisiv.

Însă peste toți s-a ridicat brazilianul Dani Alves, fotbalist care, în ciuda vârstei înaintate, a rezolvat practic semifinala de unul singur, reușind un gol și trei pase decisive.

La Torino, Mandzukic și Dani Alves au marcat golurile lui Juve, în timp ce puștiul Mbappe a marcat golul de onoare al lui AS Monaco. De altfel, Mbappe a devenit cel mai tânăr marcator din istoria semifinalelor de Cupa Campionilor Europeni sau UEFA Champions League.

În plus, Mbappe a oprit perioada de invincibilitate a legendarului Buffon.

Cel mai probabil, Juventus Torino va da piept cu Real Madrid în ultimul act al competiției. Miercuri, în manșa a doua din semifinale, “galacticii” au de apărat un avantaj de trei goluri pe terenul lui Atletico Madrid, fiind foarte greu de crezut că gazdele vor avea forța necesară de a întoarce rezultatul de 0-3 înregistrat în tur, săptămâna trecută.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv