Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: Keșeru o califică pe Ludogoreț în turul III preliminar din UCL. S-a stabilit programul complet al meciurilor

Seară nebună de meciuri miercuri în preliminariile UEFA Champions League, Claudiu Keșeru fiind unul dintre eroii etapei cu două goluri și o pasă decisivă.

Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei, s-a calificat în turul III preliminar din UEFA Champions League, deși Zalgiris Vilnius, adversara ei, câștigase în tur cu 2-1 și deschise scorul în Bulgaria.

Până la urmă, Ludogoreț a câștigat manșa a doua la pas, 4-1, grație unui Claudiu Keșeru în mare formă. Titular, atacantul român a pasat decisiv la golul de 1-1, înscris de Dyakov, în minutul 41, iar apoi a adus practic calificarea bulgarilor grație unei duble semnate în minutele 56 și 74.

Exuberant, Keșeru a fost avertizat cu cartonaș galben pentru modul în care a sărbătorit marcarea golului de 4-1 și a fost înlocuit cu Lukoki, în minutul 88, pentru a primi aplauze la scenă deschisă.

Integralist, Cosmin Moți a văzut și el un cartonaș galben, în minutul 45, în timp ce Liviu Antal a lipsit de la oaspeți.

APOEL Nicosia este viitoarea adversară a formației Viitorul Constanța, în turul III preliminar al UEFA Champions League. Ciprioții au câștigat cu un dublu 1-0 confruntarea cu Dudelange, din Luxemburg, la capătul unor confruntări extrem de echilibrate.

În linii mari, echipele cotate ca favorite s-au calificat în turul III preliminar, chiar dacă, miercuri seara, FC Copenhaga a pierdut acasă, 1-2 cu MSK Zilina (3-1 în tur, pentru danezi), iar Maribor a reușit doar un 1-1 acasă cu Zrinjski (2-1 în tur pentru sloveni).

Au mai trecut cu bine de turul II preliminar Rosenborg Trondheim (2-1, după prelungiri, și 1-1 cu Dundalk), Șeriff Tiraspol (1-0 și 1-2 cu Kukesi), Red Bull Salzburg (3-0 și 3-0 cu Hibernians Paola), Celtic Glasgow (4-0 și 2-0 cu Linfield), Legia Varșovia (6-0 și 3-0 cu Mariehamn) și Hapoel Beer Sheva (3-2 și 2-1 cu Honved Budapesta).

Programul meciurilor din turul III preliminar arată astfel (25-26 iulie, turul și 1-2 august, returul):

Slavia Praga – BATE Borisov

FC Astana – Legia Varșovia

NK Maribor – Hafnarfjordur

FC Copenhaga – Vardar Skopje

Celtic Glasgow – Rosenborg Trondheim

Hapoel Beer Sheva – Ludogoreț Razgrad (Claudiu Keșeru, Cosmin Moți)

Viitorul Constanța – APOEL Nicosia

Red Bull Salzburg – NK Rijeka (Florentin Matei)

Qarabag Agdam – Șeriff Tiraspol

Partizan Belgrad – Olympiakos Pireu

Steaua București – Viktoria Plzen

Nice – Ajax Amsterdam

Dinamo Kiev – Young Boys Berna

AEK Atena – ȚSKA Moscova

FC Bruges – Istanbul Bașakșehir

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv