Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: Manchester United – Ajax Amsterdam este finala Europa League

Manchester United şi Ajax Amsterdam s-au calificat, joi seara, în finala din acest an a Europa League.

Cele două formaţii erau mari favorite după victoriile din tur, United 1-0 la Celta Vigo, Ajax 4-1 cu Lyon, dar au obţinut accederea în ultimul act al competiţiei după retururi chinuitoare.

Englezii au deschis rapid scorul în returul cu Celta Vigo de pe teren propriu, graţie reuşitei lui Fellaini din minutul 17. Se părea ca ne îndreptăm spre o victorie categorică a grupării de pe Old Trafford, dar jocul englezilor a intrat în impas.

Mai mult, în minutul 85, Roncaglia a egalat, iar spaniolii au sperat într-un gol al calificării înscris pe final. Totuşi, Mourinho a închis jocul în stilul clasic.

A pus bazele unui incident în urma căruia au fost eliminaţi Bailly şi Roncaglia, pentru a tăia avântul oaspeţilor, iar apoi a băgat “autobaza”, înlocuindu-l pe Rashford cu Smalling.

Învinsă în tur cu 1-4, Lyon a fost la un pas să răstoarne rezultatul în returul cu Ajax Amsterdam. A avut 3-1 şi om în plus din minutul 81, dar nu a mai avut forţa necesară pentru a înscrie încă un gol care să ducă jocul în prelungiri.

Finala Europa League se joacă pe 24 mai, la Stockholm (Suedia), şi opune două echipe care nu au mai pupat de ceva ani succesul european. Ajax a câştigat ultima dată Liga Campionilor în 1995, iar Manchester United a câştigat ultimul trofeu continental în urmă cu aproape un deceniu.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv