Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Manchester United, Ajax, Anderlecht și Lyon, printre sfertfinalistele Europa League

Joi seara s-au jucat meciurile din manșa a doua a optimilor de finală din Europa League.

În principiu nu s-au înregistrat surprize semnificative, echipele cotate ca favorite obținând, în mare măsură, calificarea în faza sferturilor de finală.

Manchester United, formația antrenată de Jose Mourinho, s-a chinuit 70 de minute pentru a desface încâlcita apărare a celor de la FK Rostov. Mata a înscris singurul gol al partidei, din pasa lui Ibrahimovic.

La ruși, mijlocașul român Andrei Prepeliță a fost titular și a evoluat 79 de minute. Manchester United s-a calificat cu 2-1 la general.

Extrem de încins a fost duelul dintre AS Roma și Olympique Lyon. Italienii s-au impus la limită, 2-1, astfel că Lyon merge în sferturi, cu 5-4 la general.

Anderlecht Bruxelles s-a impus, cu 1-0, în returul cu APOEL Nicosia și s-a calificat cu 2-0 la general. Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu au fost titulari pentru belgieni. Primul a jucat 64 de minute, iar al doilea 89.

O mini-remontada a reușit și Ajax Amsterdam, formație care a trecut, cu 2-0, de FC Copenhaga, după ce pierduse, cu 1-2, meciul tur.

Scorul zilei l-a reușit Beșiktaș Istanbul, formație care s-a impus, cu 4-1, împotriva lui Olympiakos Pireu. La 2-1 pentru turci, Beșiktaș a rămas în 10, în minutul 39, iar Olympiakos mai avea nevoie de un singur gol pentru a-și asigura calificarea. Dar cei care au punctat au fost tot turcii, gazdele mai înscriind chiar de două ori în inferioritate numerică.

Genk (1-1 și 5-2 cu Gent), Celta Vigo (2-1 și 2-0 cu FC Krasnodar) și Schalke 04 (1-1 și 2-2 cu Borussia Monchengladbach) sunt celelalte trei formații calificate în faza sferturilor de finală.

Avem, deci, în sferturi două echipe din Belgia (Anderlecht Bruxelles și Gent) și câte o echipă din Turcia (Beșiktaș Istanbul), Franța (Olympique Lyon), Anglia (Manchester United), Germania (Schalke 04), Spania (Celta Vigo) și Olanda (Ajax Amsterdam).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv