Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Manchester United, cele mai mari încasări în sezonul 2017-2018

Specialiștii Deloitte au dat publicității un top al încasărilor avute de cele mai multe cluburi de fotbal din lume în sezonul 2017-2018.

Ierarhia este dominată de gruparea engleză Manchester United, formație care, în ciuda parcursului dezamăgitor din ultima perioadă, a încheiat sezonul trecut cu încasări de 676,3 milioane de euro.

Diferența dintre trupa antrenată de Jose Mourinho și ocupanta locului al doilea, Real Madrid, este una minimă, ‘galacticii’ având și ei încasări de 674,6 milioane de euro.

Podiumul este completat de FC Barcelona, formație care a făcut 220 de milioane de euro numai din despărțirea de brazilianul Neymar. Catalanii au încheiat sezonul 2017-2018 cu încasări de 648,3 milioane de euro.

Topul celor mai bogate cluburi din lume este dominat de echipele din Premier League, care sunt obișnuite să încaseze sume uriașe din drepturile de televizare, drepturile de imagine și biletele vândute.

Manchester City, Chelsea Londra, Arsenal Londra și FC Liverpool sunt alte patru cluburi din Anglia care au avut încasări, în sezonul precedent, de peste 400 de milioane de euro fiecare.

Doar Bayern Munchen, Paris Saint Germain și Juventus Torino au mai reușit performanța de a avea încasări de peste 400 de milioane de euro.

Conform lui Justin Ștefan, unul dintre oamenii importanți din fotbalul românesc, cluburile din Liga I au avut în sezonul precedent încasări totale de 71,2 milioane de euro, aproape jumătate din sumă provenind din drepturile de transmisie a meciurilor.

După cum se vede, diferențele sunt uriașe între banii care se învârt în Liga I și cei care se învârt în campionatele de top ale Europei.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv