Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Meciuri decisive în grupele UCL. Programul şi televizările partidelor de marţi

Marţi seara sunt programate primele opt meciuri din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

Bayern Munchen si Paris Saint Germain se infrunta in derbiul zilei din grupele UEFA Champions League

Runda este dominată de câteva jocuri cu caracter decisiv şi în special de partidele din Grupa C, unde AS Roma şi Atletico Madrid se bat de la distanţă pentru calificarea în faza optimilor de finală.

AS Roma este favorită, în condiţiile în care italienii au două puncte avans şi meci acasă cu modesta Qarabag Agdam. Totuşi, cum au încurcat-o pe Atletico la Madrid, cei de la Qarabag pot produce surpriza şi pe Olimpico.

Chiar şi aşa, Atletico este obligată să câştige la Londra, împotriva lui Chelsea, lucru greu de realizat în condiţiile în care formaţia engleză vrea să-şi consolideze locul 1 pentru a evita anumiţi adversari în faza optimilor de finală.

Extrem de complicată este situaţia şi în Grupele A şi D. În Grupa A, FC Basel şi ŢSKA Moscova se bat practic de la distanţă pentru locul 2. 

La egalitate de puncte, elveţienii au avantajul meciurilor directe, astfel că Basel trebuie să obţină pe terenul lui Benfica un rezultat cel puţin la fel de bun precum cel obţinut de ŢSKA pe terenul lui Manchester United.

În Grupa D, Juventus Torino şi Sporting Lisabona se bat pentru locul 2. Italienii sunt în avantaj având un punct peste portughezi şi o deplasare cel puţin teoretic mai lejer, pentru că Juventus merge pe terenul lui Olympiakos în timp ce Sporting joacă în Spania, împotriva Barcelonei.

Derbiul zilei este considerat meciul dintre Bayern Munchen şi Paris Saint Germain. Deja calificate în optimi, cele două formaţii se bat pentru câştigarea Grupei B.

Parizienii sunt avantajaţi în condiţiile în care, pentru a câştiga grupa, Bayern trebuie să se impună la cel puţin patru goluri diferenţă, după ce a pierdut cu 0-3 în tur.

Programul meciurilor de marţi, din grupele UEFA Champions League

21.45, AS Roma – Qarabag Agdam

21.45, FC Barcelona – Sporting Lisabona (Telekom Sport 3)

21.45, Bayern Munchen – Paris Saint Germain (PRO TV, Telekom Sport 2)

21.45, Benfica Lisabona – FC Basel

21.45, Celtic Glasgow – Anderlecht Bruxelles

21.45, Chelsea Londra – Atletico Madrid (Telekom Sport 4)

21.45, Manchester United – ŢSKA Moscova

21.45, Olympiakos Pireu – Juventus Torino  

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv