Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Naționala de tineret a arătat că are ce îi trebuie împotriva Belgiei

Naționala de tineret a României a susținut joi seara un meci de pregătire, pe teren propriu, împotriva Belgiei.

Deși selecționerul Mirel Rădoi a fost obligat să utilizeze o mulțime de jucători noi, pe motiv că Ianis Hagi, George Pușcaș sau Alex Pașcanu au fost chemați la prima reprezentativă, România tineret a ieșit nesperat de bine din confruntarea cu Belgia, formație care a deplasat la Cluj nume grele precum Dodi Lukebakio, de la Fortuna Dusseldorf, sau Siebe Schrijvers, de la FC Bruges.

A fost 3-3, după ce belgienii au condus cu 3-1 până spre final, dar tineretul României a arătat o atitudine mai rar întâlnită la echipele de la noi.

Concret, elevii lui Mirel Rădoi nu au dezarmat și s-au bătut până la ultima picătură de energie, reușind să egaleze grație unor goluri venite în minutele 90 și 90+2.

Belgia a controlat prima repriză și Cools a deschis scorul în minutul 35, însă România a egalat cu șansă, în prelungirile primei reprize, dintr-un penalty transformat cu siguranță de Drăguș.

Leya și Mbenza au marcat pentru Belgia în startul reprizei secunde, ducând scorul la 3-1 pentru oaspeți. Se părea că vom asista la un scor fluviu în favoarea belgienilor.

Însă România a revenit în joc și a controlat cu autoritate finalul partidei, creându-și câteva ocazii uriașe de a marca. Două dintre aceste ocazii au fost transformate în gol de Darius Olaru și Ciobanu.

România – Belgia s-a terminat 3-3, iar echipa noastră a demonstrat că merite să abordeze cu multă încredere turneul final al Campionatului European de anul viitor, competiție găzduită de Italia și San Marino.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv