Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Principalele favorite la titlu s-au împiedicat în prima etapă din 2019

CFR Cluj, campioana națională en-titre, și FCSB, vicecampioana națională en-titre, sunt principalele favorite la câștigarea actualului sezon al Ligii I la fotbal.

Cu toate acestea, cele două formații au debutat cu stângul în 2019, obținând doar rezultate de egalitate în fața unor noi-promovate.

Mai întâi, FCSB a făcut doar 1-1 în deplasare cu Dunărea Călărași, în deplasare. Dennis Man a deschis scorul în minutul 17, punctând cu un șut spectaculos, la colțul lung.

Călărășenii au egalat rapid, Mediop profitând de o greșeală a lui Planic și punctând cu un șut care a trecut pe sub neinspiratul Stăncioiu.

CFR Cluj nu a reușit să profite de pasul greșit făcut de FCSB și a bifat și ea doar un egal, 1-1, acasă cu AFC Hermannstadt.

Sibienii au deschis scorul, prin Tătar, iar Țucudean a egalat pe final, într-o perioadă a jocului în care clujenii dominau cu autoritate.

A fost al treilea 1-1 consecutiv înregistrat în etapa a 22-a a Ligii I la fotbal, după ce meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu s-a încheiat cu același rezultat.

Până acum doar FC Botoșani a bifat o victorie în 2019, moldovenii impunându-se, cu 1-0, pe terenul formației Concordia Chiajna.

Duminică se joacă partidele FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe (ora 17.00) și Viitorul Constanța – CS Universitatea Craiova (ora 20.00), iar runda se încheie luni seara, cu partida dintre Dinamo București și Politehnica Iași, dispută programată, de asemenea, tot de la ora 20.00.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv